Drs. Mariska van Doorn-Stam

De praktijk is in 2010 opgericht door Mariska.

Na haar behaalde VWO diploma is Mariska orthopedagogiek gaan studeren aan de UvA waar zij in 2006 afstudeerde. In 2016 heeft zij haar postdoctorale diploma behaald tot Orthopedagoog-Generalist. Mariska heeft, alvorens zij OC Leidsche Rijn oprichtte, meerdere jaren gewerkt binnen de basis GGZ en de jeugdhulpverlening. Sinds de start van haar eigen praktijk zijn er enkele honderden kinderen, ouders en gezinnen bij haar in hulp geweest. Aanmeldingen komen binnen vanuit Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, maar ook uit de binnenstad van Utrecht, gemeente Stichtse Vecht, Woerden en Harmelen.

Naast orthopedagoge is Mariska KIES-coach en begeleidt zij kinderen van gescheiden ouders volgens het landelijk en door het NJI erkende KIES-programma.

Mariska is aangesloten bij beroepsvereniging NVO (Nederlandse Vereniging voor Onderwijskundigen en Pedagogen) onder lidnummer 8216 en staat geregistreerd als Orthopedagoog-Generalist/ hoofdbehandelaar binnen de basis GGZ. Sinds 2017 heeft de praktijk een contract met de gemeente Utrecht West waardoor inwoners van de gemeente Stichtse Vecht, Woerden, Montfoort, Oudewater en Ronde Venen bij de praktijk terecht kunnen voor vergoedde zorg binnen de basis GGZ en voor individuele begeleiding en behandeling.

© 2016 OC Leidsche Rijn. Alle rechten voorbehouden.